Do they come back again? Job search, labour market segmentation and state dependence as explanations of repeat unemployment. - Winter-Ebmer, R.
Výskum príčin súčasnej nezamestnanosti pri použití údajov rakúskeho registra nezamestnaných - tri rôzne metódy objasňovania príčin nezamestnanosti - teória hľadania práce, členenia pracovného trhu a závislosti od štátu. Problematika sezónnej práce.