dynamic intersectoral model of regional economic growth. - Kraybill, D.S
Analýza dynamických vzťahov medzi pridanou hodnotou v odvetviach a regionálnym hospodárskym rastom. Použitie stochastického medziodvetvového modelu hodnoteného pomocou najmenších štvorcov a metód lineárnych systémov. Výpočty dynamických multiplikátorov, grafy časovej štruktúry regionálneho rastu v štáte Georgia (USA) za r. 1963-1986.