<An> empirical analysis of Stein effects in regional forecasts. - Taylor West, C.
Regionálne ekonomické prognózy. Návrh Steinovej metodológie na modifikovanie zostáv ekonomických prognóz metropolitných oblastí. Príklad štvrťročných prognóz 20 metropolitných štatistických oblastí na Floride - zamestnanosť v r. 1985 a priemerná ročná zamestnanosť 1985-1988.