<Die> Wiedererrichtung der östlichen Bundesländer. - Rutz, W.
Vytvorenie nových spolkových krajín vo východnej časti Nemecka po r. 1989. Veľkosť a výkonnosť jednotlivých spolkových krajín, podľa počtu obyvateľov. Historicko-kultúrne a krajinné súvislosti. Požiadavky priestorového usporiadania a územného plánovania.