Jak sestavovat koncepci rozvoje obce. - Brůnová, L.
Náčrt postupu pri vyhodnocovaní rôznych zámerov rozvoja obce. Charakteristika metódy rozboru nákladov a prospechu (Cost Benefit Analysis). Ukážka postupu vyhodnocovania zámerov v praxi obce "x" (veľkosti asi 10 tis. obyvateľov).