Leitlinien und Leitbilder für eine ökologisch orientierte Regionalplanung. - Schmidt, A.
Objasnenie plánovacieho systému územného a regionálneho plánovania v SRN a ekologického obsahu plánu resp. jeho právnych podkladov na príklade severného Porýnia-Vestfálska. Požiadavky na ekologickú orientáciu regionálneho plánovania v súvislosti s rastúcimi požiadavkami na voľný priestor. Ciele a ochrana voľného priestoru a jeho funkcie v programe "Príroda 2000 v severnom Porýnsku-Vestfálsku".