Uncertain income and housing price and location choice. - Turnbull, G.K
Neistota príjmov a voľba lokality. Priestorové nevariantné riziko cien za bývanie. Priestorové rozdiely v cenových rizikách. Odvodzovanie perspektív na základe poznania, že neistota príjmov a cien nemusí existovať v rovnakom čase, ani korelovať na rovnakom trhu bytov.