Aktuelle Tendenzen der Wohnungsmarktentwicklung in Deutschland. - Bartholmai, B.
Problémy s trhom bytov v západných spolkových krajinách SRN od r. 1987, v súvislosti so silným prílivom obyvateľstva. Vývoj počtu domácností a požiadavky na byty. Problémy bývania v nových spolkových krajinách. Vyrovnávanie bytových podmienok v západnej a východnej časti krajiny.