Are real house prices likely to decline by 47 percent? - Hendershott, P.H
Kritický pohľad na Mankiwove a Weilove názory týkajúce sa skutočných cien bytov na základe demografických údajov za r. 1947-1987 a prognóz do r. 2007. Analyzovanie deflátora skutočných investícií do bývania na základe Mankiwovho a Weilovho modelu.