House prices and demographic change. Canadian evidence. - Engelhardt, G.V
Posudzovanie vzťahov medzi demografiou vyvolanými zmenami v dopyte po bytoch a skutočnými cenami bytov s použitím údajov za Kanadu v r. 1950-1989. Porovnanie s americkými údajmi. Použitie jednoduchých modelov časových radov týkajúcich sa cien bytov a demografických faktorov.