<The> baby boom and the housing market. Another look at the evidence. - Holland, A.S
Posudzovanie názorov Mankiwa a Weila na rast dopytu po bytoch v dôsledku rastu pôrodnosti v r. 1947-1987. Rast pôrodnosti ako hlavný faktor rastu reálnych investícií a poklesu reálnych cien bytov. Efektívnosť trhu bytov.