<The> baby boom, the baby bust and the housing market. - Hamilton, B.W
Prehodnocovanie názoru Mankiwa a Weila o poklese cien bytov do r. 2007 o 47 perc. Posudzovanie vplyvu jednotlivých generácií na dopyt po bytoch a ceny bytov. Porovnávanie vzťahov rastu spotreby bytov v 70. rokoch a rastu príjmov, a s tým súvisiaceho relatívneho poklesu cien bytov.