Wohnbedingungen und Ihre Bedeutung in der Bundesrepublik Deutschland am Janhresende 1990. - Böltken, F.
Posudzovanie bytovej situácie z hľadiska starých a nových spolkových krajín SRN z pohľadu obyvateľov. Prehľad štruktúry obytných území a bývania podľa jednotlivých druhov sídiel. Hodnotenie kvality bytov z hľadiska sídelnej štruktúry, spokojnosť obyvateľov s bytmi.