Czy male firmy potrzebuja doradców? - Hejduk, I.
Otázky, pri riešení ktorých aj majitelia malých firiem potrebujú poradcov, ako svedčia skúsenosti takýchto firiem na Západe. Výhody poradenskej služby. Kedy sa malá firma má uchádzať o takúto službu. Zásady pre postup poradcov. Druhy poradenskej činnosti. Poradca na určitý čas.