Zachowania przedsiebiorstw w okresie przeksztalcen wlasnosciowych. - Brandys, A.I
Výsledky prieskumu v 100 poľských štátnych podnikoch o ich situácii v procese transformácie na základe rozhovorov s riaditeľmi v r. 1991. Dotazník obsahoval tieto problémy: použitá stratégia, inovácie a finančné nástroje. Rozbor odpovedí. Tendencie vo výrobe, výroba na vývoz, zdroje financovania investícií. Spolupráca so zahraničím.