Znaczenie malych firm dla rozwoju gospodarczego. - Bielawska, A.
Autorka odpovedá na otázku, či význam malých firiem pre rozvoj hospodárstva odôvodňuje podporovanie ich vzniku a ich činnosti osobitnými programami. Výrobný efekt. Efekt zamestnanosti. Efekt technického pokroku. Efekt regionálnej decentralizácie. Efekt mobilizácie kapitálu.