Procesy dostosowawcze przedsiebiorstw przemyslowych do mechanizmu rynkowego (1991 r.). - Boguszewski, P.
Do výskumu v Poľsku bolo zapojených 42 priemyselných podnikov zväčša s trhovým hospodárstvom vo forme ankety. Predkladajú sa výsledky tohto výskumu v 12 samostatných článkoch na s. 4-42, ktorých autormi sú pracovníci 5 poľských výskumných ústavov.