Multinacionális vállalatok a szolgáltatásokban. - Palócz, É.
Výhody, dôvody a realita v zriaďovaní a fungovaní viacnárodných podnikov v oblasti služieb. Situácia v spracovateľskom priemysle a v službách na ne nadväzujúcich (najmä servis). Investície do služieb v medzinárodnom pohľade. Otázky financovania, zamestnanosti. Štatistické údaje za jednotlivé štáty.