Zmiany strukturalne i prywatyzacja sektora publicznego w Austrii. - Sztyber, W.B
Rozsah a štruktúra verejného sektora. Kontrola verejných podnikov. Reorganizácia, štrukturalizácia a privatizácia vo verejnom sektore (okrem priemyslu). Dôležitejšie štátne podniky. Reorganizácia, reštrukturalizácia a privatizácia štátneho priemyslu.