SČMVD: Orientace na aktivní pomoc družstvům. - Krček, K.
Rozhovor s riaditeľom odboru odvetví a obchodu Zväzu českých a moravských výrobných družstiev. Poslanie Zväzu a prehľad služieb, ktoré poskytuje členom i nečlenom. Podpora podnikateľskej aktivity. Rozvoj informatiky. Spolupráca so slovenskými partnermi a problémy transformácie výrobného družstevníctva.