Právní podklad pro transformaci ČSOPK. - Čebiš, V.
Vedúci právneho oddelenia ČSOPK informuje o Zákone o Hospodárskej komore Českej republiky, na ktorom sa uzniesla Česká národná rada dňa 5.5.1992. Územná organizácia, pôsobnosť a základné úlohy Hospodárskej komory, Členstvo, jeho vznik a zánik, práva a povinnosti člena. Orgány Komory. Agrárna komora Českej republiky.