Distinguished lecture on economics in government. Setting national priorities: 1992. - Gramlich, E.M
Problematika stanovenia priorít pri zostavovaní štátneho rozpočtu USA - diskusie o tomto probléme na rôznych vládnych aj iných urovniach. Otázka "mierových dividend" a realokácie zdrojov po rozpade ZSSR. Recesia ekonomiky USA - stručná analýza od r. 1990 a prognóza do r. 1995. Súkromné a verejné investície, verejná a súkromná spotreba.