Gebühren. - Eberstadt, G.
Zmeny poplatkov na služby finančného sektoru. Náklady na bankové služby u drobných akcionárov. Kompetencie Dresdner Bank-y v obchode s cennými papiermi. Kvalifikácia poradcov pre oblasť cenných papierov a zvyšovania kvality ich činnosti. Prispôsobenie cien a poplatkov v obchode s cennými papiermi. Vklady do investičných fondov. Možnosti kontroly fondov.