General equilibrium of a regional economy with a financial sector. 2. A simple behavioural model. - Hughes, M.
Začlenenie jednoduchých behaviouristických predpokladov do účtovného rámca, ktorý poskytuje prepojené rozpočty a bilancie za odvetvia v regionálnej ekonomike. Použitie krátkodobého keynesiánskeho modelu s prispôsobením množstva a nie cien, a kde sú regionálne ceny a úroková miera zhodné so štátnymi. Finančné služby ako faktory regionálneho rastu.