<La> balance des paiements de l'année 1991.
Platobná bilancia Francúzska za r. 1991. Celkový prehľad. Bežné transakcie. Zahraničný obchod - vývoj podľa krajín. Saldo dlhodobého pohybu kapitálu. Zmeny v zahraničnom postavení meny. Transfer kapitálu. Dlhodobý pohyb kapitálu. Pohyb krátkodobého kapitálu v súkromnom a bankovom sektore. (Les Notes bleues 1991, č.589).