Politika fiskální adaptace a stabilizace ve východní Evropě. - Kolodko, G.W
Úloha verejných financií v ekonomickej stabilizácii. Vzájomná súvislosť medzi rozpočtovým deficitom a infláciou. Faktory, obmedzujúce elasticitu rastu rozpočtových príjmov a vplývajúce na ich vývoj. Vzťah medzi finančnou a reálnou sférou ekonomiky. Poľské skúsenosti s fiškálnou adaptáciou a makroekonomickou stabilizáciou.