<The> case for a new fiscal constitution. - Niskanen, W.A
Dve fiškálne pravidlá federálneho rozpočtu USA. Výdavky federálneho rozpočtu USA za posledných 60 rokov. Deficit federálneho rozpočtu. Erózia fiškálnych ustanovení. Nové fiškálne ustanovenia s cieľom obmedzenia federálnych pôžičiek a zníženia daní.