Urban diversity and fiscal decentralisation. - Henderson, J.V
Modelovanie rozdielov v rozmiestení a prednostiach jednotlivých výrobkov v súvislosti s rôznorodosťou jednotlivých typov miest. Regulovanie a (ne)efektívnosť neregulovanej monopolistickej konkurencie. Podmienky pre uskutočňovanie štátnej alebo miestnej regulácie. Nástroje regulácie v záujme efektívnej ekonomiky.