Variable returns to scale and regional resource allocation under uncertainty. - Ingene, Ch.A
Skúmanie dôsledkov vonkajších účinkov v priemysle, tzn. výnosov z rozsahu výroby v dvojregionálnom rovnovážnom modeli výroby v podmienkach neistoty. Zmeny pomeru cien tovarov a konštantných výnosov z rozsahu výroby. Účinky posunov faktora dotácií a cien tovarov na faktor vonkajších účinkov, odmien, alokácie zdrojov výroby v obidvoch regiónoch a predpokladaného efektu zo ziskov.