Zákon č. 578/1991 Zb. z 21. decembra 1991 o štátnom rozpočte federácie na rok 1992 a o zmene daňových a niektorých ďalších zákonov. Vybrané časti.
Zákon č. 578/1991 Zb. z 21. decembra 1991 o štátnom rozpočte federácie na rok 1992 a o zmene daňových a niektorých ďalších zákonov (Vybrané časti). Výklad FMPSV, MPSV ČR a MPSV SR k novele zákona č. 1/1991 Zb., v znení zákona č. 305/1991 Zb., a zákona č. 578/1991 Zb., o štátnom rozpočte federácie na rok 1992 a o zmene daňových a niektorých ďalších zákonov.