Švýcarská spolková finanční kontrola. - Frank, J.
Rozsah finančnej kontroly. Personál a organizácia. Kritériá kontroly. Hospodárnosť a úspornosť. Doba a metódy uskutočňovania kontrôl. Riešenie nedostatkov a podávanie správ. Zákon o finančnej kontrole.