Integrativer Rückschritt mit Tücken-Überlegungen zu einem Vorschlag von James Tobin. - Schempp, U.
Tobinova myšlienka dane z devíz pri hlbšej analýze stráca veľa zo svojej elegancie. Prehľad najdôležitejších komplikácií, ktoré môžu vzniknúť pri jej realizácii. Napriek tomu však má táto myšlienka niektoré iné dôležité dôsledky.