Tax competition with two tax instruments. - Bucovetsky, S.
Prezentovanie modelu, v ktorom je okrem dane z kapitálových príjmov aj daň zo mzdy. Článok ukazuje na to, že malé regióny sa nerozhodujú pre kapitálové príjmy, ktoré údajne možno zdaniť zo zdrojov. Daňová konkurencia bez zdaňovania kapitálu v bydlisku daňovníka.