Důvěra v měnu trvá. Rozhovor s viceguvernérem Státní banky československé Ing. Janem Vítem. - Vít, J.
Odpovede na otázky, ako sa darilo plniť v prvom polroku ciele menovej politiky stanovenej na rok 1992, prečo sa odďaľuje zrušenie úverových limitov pre obchodné banky, čo je obmedzujúcim prvkom pri poskytovaní úverov v súvislosti s privatizáciou, aký vývoj sa predpokladá v oblasti znižovania úrokových mier, aké sú problémy vo vzťahu menovej a rozpočtovej politiky, či sú oprávnené obavy z menovej reformy a či je reálna ďalšia devalvácia Kčs.