Altes und neues Insiderrecht. - Heldmann, Ph
Ochrana bankových údajov v bankovom práve, jeho zmeny a s tým súvisiace zmeny v chápaní práv insidera. Existujúce trestné právo a ochrana informácií insidera. Platné burzové právo a sankcie za jeho porušenie. Úrad pre dozor nad obchodom s akciami. Interné bankové poznatky insidera.