Aus der Sicht der privaten Banken. Die Postbank. - Hellner, T.
Problém rozsahu aktivity nemeckej spolkovej pošty v oblasti bankových aktivít (platobný styk, vklady..). Aktivity poštovej banky z hľadiska uspokojovania potrieb v hustej sieti pracovísk bánk a návrh na privatizáciu nemeckej pošty. Poštové banky, konkurencia a trhové princípy. Možnosti presunov na kontá.