<Das> Banksystem in Russland. - Khandruew, A.
Úloha bánk pri transformácii ekonomiky v Rusku. Dve úrovne bankového systému od rôznych obchodných a i. bánk ku centrálnej banke. Výsledky komercializácie (bánk, štátnych podnikov, družstiev). Univerzalizácia operácií bánk. Tragédia centrálnych bánk v rubľovej zóne.