<Die> drei Grossbanken 1991.
Výsledky činnosti troch veľkých bánk Nemecka: Deutsche Bank, Dresdner Bank a Commerz Bank (úroky, provízie, odpisy, výnosy...). Bilancia bánk (vlastné a cudzie prostriedky, úvery, pevné úročené sumy...). Bilancia a výnosy jednotlivých bánk. Vývoj situácie v obchode s cennými papiermi.