<Die> Postbank. Aus Sicht der genossenschaften. - Rodewald, B.
Poštové banky z hľadiska družstevných bánk. Konkurencia poštovej banky v oblasti bankových služieb. Výhody poštovej banky v konkurencii sakcionované zákonom. Rozširovanie činnosti poštovej banky a jej očakávateľná expanzia. Poštové banky z hľadiska ústavného práva.