Unternehmenstransformation einer Bank. - Muthers, H.
Transformácia banky Volksbank Hillesheim-Gerolstein. Prvé sanačné opatrenia od r. 1986. Orientácia na kapitál. Nové strategické plánovanie banky. Duchovná energia namiesto kapitálu a zapojenie a motivácia spolupracovníkov. Sieť personálnych opatrení. Orientácia manažmentu na budúcnosť.