<Das> Sparkassenwesen aus der Sicht eines mittelgrossen Instituts. - Boening, D.
Miesto stredne veľkých sporiteľní v systéme sporenia. Požiadavky trhu na správanie sa sporiteľne na príklade Mestskej sporiteľne v Münsteri. Požiadavky na finančné služby a predpokladané zmeny v ich rozsahu a štruktúre. Podnikateľská politika v budúcnosti, boj o zákazníka a voľba ciest rozvoja. Právne úpravy sporiteľní.