Datenschutz im Kreditgewerbe in den neuen Bundesländern. - Ungnade, D.
Verejnoprávne úverové ústavy SRN. Súkromné úverové ústavy v nových spolkových krajinách. Činnosť kontrolných úradov. Ochrana dát v sporiteľniach a ich popis, kontrola, register, povinnosti sporiteľne pri spracovaní dát a informovaní o činnosti. Charakteristika sporiteľní v Brandenburgu, Thüringene, Mecklenburgu a Sachsene.