Einlagenschutz in Europa. - Hottner, T.
Minimálne požiadavky na systém ochrany vkladov v zmysle doporučení komisie ES v r. 1986. Odškodnenie vkladateľa. Smery ochrany vkladov v nemeckých bankách. Dobrovoľnosť členstva v poisťovacích fondoch vkladov. Trhová disciplína a správanie sa banky. Ochrana vkladov v zahraničných bankách. Intervenčné mechanizmy pred likvidáciou a odškodnenie po likvidácii banky. Kritériá odškodnenia.