Sparkassen im Wettbewerb. - Geiger, H.
Nové úlohy nemeckej organizácie sporiteľní po znovuzjednotení Nemecka. Zmeny a modernizácia spracovania dát v nových spolkových krajinách. Vstup do zväzu sporiteľní a vytváranie centrálnych štruktúr. Kooperácia s Európou. Regionálne úlohy sporiteľní. Dodržiavanie verejno-právnych foriem činnosti.