verbundpartner der Sparkassen. - Neuber, F.
Rozvoj tradičných väzieb medzi sporiteľňami a zemskými bankami a nové požiadavky na toto spojenie. Spolupráca sporiteľní so zemskými bankami v obchode s cennými papiermi a v ostatných finančných službách. Kooperačná klíma bánk a sporiteľní. Služby bánk pre sporiteľne pri zavádzaní výpočtovej techniky, rozvoji servisných služieb, správe špeciálnych fondov a i.