Zukunftstrategien grossen Sparkassen. - Zügel, W.
Zmenené podmienky činnosti veľkých sporiteľní (požiadavky na vlastný kapitál, zostrenie konkurencie v ES..). Nová strategická koncepcia (štruktúra zákazníkov, nová organizácia filiálok, zmeny v ponuke služieb). Strategické, strednodobé a ročné plánovanie. Obchod s peniazmi, devízami a cennými papiermi. Platobný styk. Organizácia sporiteľní. Personálna práca. Vlastný kapitál.