Parytet sily nabyvczej zlotego i jego wykorzystanie w polityce walutowej. - Gawronski, J.
Výpočet kúpnej sily zlotého (máj 1991). Príčiny vysokých odchýlok medzi kurzom a paritou kúpnej sily zlotého v Poľsku. Dôsledky vysokých odchýlok kurzu od parity kúpnej sily. Parita kúpnej sily a devízová politika. Niektoré praktické návrhy.