Rola kursu walutowego w polityce makroekonomicznej Polski - proste szacunki. - Michalek, J.
Úloha devízového kurzu v jednoduchých modeloch zahraničného obchodu Poľska. Odhady premenných vysvetľujúcich dovoz a vývoz v období transformácie. Úloha sezónnych výkyvov. Úloha reálneho devízového kurzu. Objem poľského dovozu za voľné devízy v r. 1989-1991.