Internationale Anforderungen an ein deutsches Wertpapieraufsichtsamt. - Rosen, R.
Ochrana vkladateľov na burze. Medzinárodní partneri a opatrenia na fungovanie kooperácie (kompetencie, odstránenie duplicít, odbyrokratizovanie..). Štátny dozor na burzách s cennými papiermi. Nová štruktúra nemeckého burzového dozoru a jej zmeny v súlade s členstvom v IOSCO (International Organisation of Securities Commisions).