Rechtes Mass und richtige Richtung? - Hauck, M.
Hodnotenie niektorých nových techník v spravovaní hospodárenia s akciami. Manažér a pracovník v oblasti portfolia. Obchodovanie s akciami na burze. Problémy termínových búrz a opčných obchodov. Využitie elektroniky v obchodnom systéme. Majitelia akcií.